Default title

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

2de concert door het trio Jos Beeren – Gé Bijvoet – Judith Nijland

22 februari 20:00-22:00

Het concert “Songbook Safari” door het trio Jos Beeren-Gé Bijvoet-Judith Nijland op 16 november jl. in het Van Gogh kerkje was een groot succes. De enthousiaste reacties na afloop en een uitverkocht huis, is de reden om een extra concert te geven op VRIJDAG 22 FEBRUARI om 20.00 uur.
Kaarten bestellen en praktische informatie:
In het Van Gogh kerkje zijn slechts 80 zitplaatsen beschikbaar. Was je er het eerste concert niet bij, of wil je misschien nog een keer, dan heb je nu de gelegenheid kaarten à € 15,- per persoon te reserveren.
Graag nodigen wij je uit om een mail te sturen naar jlabeeren@onsbrabantnet.nl of te bellen naar 0645 758 970
met vermelding van het aantal gewenste kaarten, naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Contant afrekenen geschiedt op 22 februari aan de kassa in het Van Gogh kerkje. Je bestelling wordt in volgorde van ontvangst behandeld en per mail bevestigd. Dus: wie het eerst komt, het eerst maalt!
Het bovenstaande trio is een nieuw initiatief van saxofonist Jos Beeren, die samen met pianist Gé Bijvoet en zangeres Judith Nijland het historische Van Gogh kerkje aan de Papenvoort 2A in Nuenen als podium kiest voor het uitvoeren van “Songbook Safari”: prachtige en tijdloze jazz-, latin- en popsongs van onder andere Richard Rodgers, George Gershwin, Burt Bacharach, Antonio Carlos Jobim en ABBA.
Tenorsaxofonist Jos Beeren was ruim 25 jaar een vaste waarde in het beroemde Metropole Orkest. Met dit orkest deelde hij het podium met de groten der aarde zoals de Brecker Brothers, Herbie Hancock, Toots Tielemans, John Scofield, Sarah Vaughan, Sting, Gino Vannelli, Bono en vele anderen. Zijn optredens voerden hem naar podia als Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz en naar nagenoeg alle Europese landen, Amerika en Japan. Voorts is hij bekend via Wim Beeren Jazz Society als organisator van jazzconcerten in deze regio.
Pianist Gé Bijvoet is een muzikale alleskunner met een eigen kenmerkende stijl. Hij won jazzprijzen in Nederland en Frankrijk. Hij begeleidde vele internationale artiesten, schrijft muziek voor video- en filmproducties en produceert en specialiseert zich tegenwoordig in het opnemen van akoestische muziek met de nieuwste opnametechnieken. Gé is een uitmuntend begeleider en is als pianodocent verbonden aan het Utrechts Conservatorium.
Zangeres Judith Nijland studeerde, na een studie Grieks en Latijn, aan het conservatorium van Den Haag. Haar heldere, warme en bovenal flexibele stem wordt vaak vergeleken met die van Karen Carpenter. Ze heeft inmiddels 5 CD’s op haar naam staan, waarbij A Jazz Tribute to ABBA in het oog springt als een gedurfd en uiterst succesvol project. Judith treedt op met allerlei formaties in heel Europa, USA, Japan, Thailand, Indonesië en Australië.
Een intieme setting als het Van Gogh kerkje in Nuenen schept de ideale sfeer om songs tijdens het concert op 22 februari “tot in essentie” uit te diepen en te vertolken, waarbij improvisatie en interactie belangrijke onderdelen zijn. Voor de echte muziekliefhebber een must om daarbij te zijn…..

Gegevens

Datum:
22 februari
Tijd:
20:00-22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Van Goghkerkje
Papenvoort 2a
Nuenen, 5671 GR