Trouwlocatie

Huwelijken en partnerschapsregistraties

Heb je trouwplannen? Wil je de registratie van je partnerschap een bijzonder tintje geven? Of denk je erover je huwelijksgeloften te vernieuwen? Dan zoek je daarvoor natuurlijk een romantische locatie. Als je het Van Goghkerkje eenmaal gezien hebt, hoef je niet verder zoeken: het kerkje is een zeer gewilde locatie voor het voltrekken van huwelijken en ook getrouwde stellen maken gebruik van het kerkje ‘to renew their vows’. Wist je dat ook actrice Tanja Jess en musicalster Charly Luske hier in het huwelijksbootje zijn gestapt?

 

Simone: “Mijn bruiloft was een prachtige dag, mede door de romantische sfeer van het kerkje. Bij binnenkomst in het kerkje werd ik begeleid door mijn vader en mijn man door zijn moeder, dit moment is toch wel heel speciaal, in een gemeentehuis kan dat niet.”

 

Partners en echtgenoten

Normaalgesproken kun je in het Van Goghkerkje met een groep van maximaal tachtig personen terecht voor het sluiten van zowel een kerkelijk als een burgerlijk huwelijk of een gedenkwaardige partnerregistratie. Het Van Goghkerkje is namelijk door de gemeente Nuenen aangewezen als trouwlocatie voor het burgerlijk huwelijk en partnerregistratie. Op de website van de gemeente vind je meer informatie over huwelijks –  en partnerschapsregistratie.

Toos: “Als BABS ( buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) sluit ik regelmatig een huwelijk in het Van Goghkerkje. Tussen de mogelijke trouwlocaties in Nuenen is dit kerkje een echte topper! De directe omgeving, de entree door het middenpad, de mogelijkheid van het geluid van de kerkklok, het zijn allemaal ingrediënten die een huwelijk een nog meer onvergetelijk moment maken.”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op als je de locatie eens wilt bekijken of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen wilt. Wij denken graag met je mee. De gebruikersvoorwaarden kun je hier downloaden.