Verhuur

Je bijeenkomst in het Van Goghkerkje

i283163839570060191._szw480h1280_Een vergadering, expositie, klein concert, presentatie, uitvoering van je koor, themabijeenkomst of een (kerkelijke) dienst: wat is er mooier om jouw activiteit te organiseren in het Van Goghkerkje in een schilderachtige omgeving, met op de achtergrond het groen van een oude villatuin in het sfeervolle Nuenen? Ook een uitvaart in het kerkje is heel bijzonder en intiem.

 

Fotograaf Saskia: “Ik ben altijd weer blij als ik mag fotograferen in het Van Goghkerkje in Nuenen. Het is klein en intiem, mooi van licht en dat zie je weer terug op de foto’s.”

Geroemd

IMG_1324Muzikanten roemen het kerkje om zijn akoestiek, fotografen om zijn lichtinval, bezoekers om zijn intimiteit. Voldoende ingrediënten om van jouw bijeenkomst een succes te maken. Het kerkje biedt ruimte aan groepen tot maximaal tachtig personen. Wij denken graag met je mee over de gebruiksmogelijkheden voor je activiteit, zoals de meest passende opstelling van de stoelen en het gebruik van de voorzieningen in het kerkje.

indelingMeer weten?

Neem voor meer informatie en huurprijzen gerust contact met ons op. De gebruikersvoorwaarden kun je hier downloaden.